Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

Přidejte se k nám na síti!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti X-NAILS, Dana Matušková, se sídlem Kovanecká 2284/21, 19000 Praha, IČ 74538012, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
08.07.2019
Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
Nové jarní odstíny pastelových UV gelů skladem. číst celé
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
08.03.2019
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
Ráda byste si vybrala správný pilník na nehty, ale nevíte si rady? Rychlý průvodce různými typy pilníků na nehty, ve kterém najdete shrnuto, co vše by... číst celé
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
19.02.2019
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
Stále je mezi námi hodně těch, které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty. Ani takto ozdobené nehty však ne... číst celé
Duální UV/LED/CCFL lampy na nehty. Výkonné lampy za skvělé ceny!
22.01.2019
Duální UV/LED/CCFL lampy na nehty. Výkonné lampy za skvělé ceny!
Protože se nám na eshopu objevila horká novinka – duální UV/LED lampa na nehty s výkonem 24W v luxusním ultratenkém designu, zkusíme se dnes blíže pod... číst celé
Možnosti platby
Kontakty
Zákaznická podpora
© Copyright 2017 – 2019 X-NAILS.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.