Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.01.2023
Novinka! Hypoalergenní gel laky Hema free pro alergiky
Máte ráda pěkně upravené nehty, ale patříte mezi alergické nebo citlivé uživatelky? S naší novou kolekcí gel laků Pure line můžete minimalizovat rizik... číst celé
27.12.2022
Horká novinka 👉 Lampy s mega výkonem za super ceny!
Ani o vánočních svátcích jsme nezaháleli a právě dnes jsme pro Vás naskladnili nové, MEGA výkonné duální UV/LED lampy v exkluzivním designu! Vybírat ... číst celé
17.11.2022
Vánoční samolepky svítící ve tmě - must have letošní zimy ❄️
Právě jsme pro vás naskladnili úžasné zimní samolepky a nálepky na nehty. Nálepky pro zimní zdobení nehtů z naší nové kolekce jsou ultra tenké a dokon... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na síti!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas X-NAILS.CZ, Bc. Dana Matušková, se sídlem Sušilova 41/2, 68201 Vyškov, IČ 74538012, zapsaná u Živnostenského úřad Vyškov, Masarykovo nám. 108/1, 682 01 Vyškov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Barva roku 2020 - klasická modrá!
31.12.2019
Barva roku 2020 - klasická modrá!
Královnou barev pro rok 2020 byla zvolena klasická modrá. Jak ji vhodně kombinovat a jaké další barvy budou šik, si přečtěte na našem blogu. číst celé
Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
08.07.2019
Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
Nové jarní odstíny pastelových UV gelů skladem. číst celé
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
08.03.2019
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
Ráda byste si vybrala správný pilník na nehty, ale nevíte si rady? Rychlý průvodce různými typy pilníků na nehty, ve kterém najdete shrnuto, co vše by... číst celé
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
19.02.2019
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
Stále je mezi námi hodně těch, které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty. Ani takto ozdobené nehty však ne... číst celé
Buďte o krok napřed!
Odebírejte náš newsletter a nemine vás žádná novinka, akční nabídka nebo speciální kolekce.
Možnosti platby
Kde nás najdete

Sušilova 41/2, 682 01 Vyškov

 

Kontakty
Zákaznický servis
© Copyright 2022 X-NAILS.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz