Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.11.2022
Vánoční samolepky svítící ve tmě - must have letošní zimy ❄️
Právě jsme pro vás naskladnili úžasné zimní samolepky a nálepky na nehty. Nálepky pro zimní zdobení nehtů z naší nové kolekce jsou ultra tenké a dokon... číst celé
01.11.2022
Vyzkoušejte laser efekt folie se třpytivým broken glass efektem
    Trendy holografické fólie s efektem rozbitého skla třpytící se mnoha barvami. Broken glass folie s atraktivními laserovými vzory, které se úc... číst celé
04.07.2022
Nově skladem - moderní lampy se super výkonem!
Super výkonné duální lampy s výkonem 150W a 180W jsou nově skladem na našem e-shopu. Tyto duální UV/LED lampy emitují díky patentovaným DUAL diodám sv... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na síti!

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu X-NAILS
Ochrana osobních údajů e-shopu X-NAILS
  1. Společnost X-NAILS.CZ - Bc. Dana Matušková, se sídlem Sušilova 41/2, 68201 Vyškov, IČ 74538012, zapsaná u Živnostenského úřad Vyškov, Masarykovo nám. 108/1, 682 01 Vyškov (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Danou Matuškovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • smluvní dopravce Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • smluvní dopravce PPL CZ s.r.o., se sídlem K Borovému 99, Říčany – Jažlovice 25101
    • Heureka Shopping s.r.o. se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ 24725382, DIČ CZ24725382, jako provozovatel portálu Heureka.cz
    • Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Smartsupp.com, s.r.o. IČ: 03668681 DIČ: CZ 03668681, Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika
    • ThePay.cz, s.r.o. Sídlo: Masarykovo náměstí 102/65 58601 Jihlava, , IČ: 28135261, DIČ: CZ28135261, Krajský soud v Brně, oddíl C, vložka 88388
      vedená u Městského soudu v Praze
    • Zásilkovna s.r.o. Sídlo: Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306, DIČ: CZ28408306, v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 139387

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@x-nails.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.x-nails.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Barva roku 2020 - klasická modrá!
31.12.2019
Barva roku 2020 - klasická modrá!
Královnou barev pro rok 2020 byla zvolena klasická modrá. Jak ji vhodně kombinovat a jaké další barvy budou šik, si přečtěte na našem blogu. číst celé
Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
08.07.2019
Novinka! Nové odstíny pastelových UV gelů skladem
Nové jarní odstíny pastelových UV gelů skladem. číst celé
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
08.03.2019
Jak vybrat ideální pilník na nehty? 4 parametry, podle kterých vyberete správně
Ráda byste si vybrala správný pilník na nehty, ale nevíte si rady? Rychlý průvodce různými typy pilníků na nehty, ve kterém najdete shrnuto, co vše by... číst celé
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
19.02.2019
Nehty jako z pohádky? S pískovými laky na nehty si splníte sen
Stále je mezi námi hodně těch, které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty. Ani takto ozdobené nehty však ne... číst celé
Buďte o krok napřed!
Odebírejte náš newsletter a nemine vás žádná novinka, akční nabídka nebo speciální kolekce.
Možnosti platby
Kde nás najdete

Sušilova 41/2, 682 01 Vyškov

 

Kontakty
Zákaznický servis
© Copyright 2022 X-NAILS.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz